top of page

Rejser:

Som afslutning på Munay-Ki kurserne 2010 - 2011 planlagde jeg sammen med Jonna-Maria Heedahl www.pachamama.dk en rejse til Peru . Vi rejste 3 uger i september 2011.

Allerede den første uge havde vi mange skønne oplevelser.

Vi havde bl.a. 3 fantastiske dage sammen med den kendte shaman og forfatter Mallku Aribalo www.andes007.com på de hellige steder ovenfor Cusco og på Machu Picchu. Her viste han os steder, vi aldrig selv ville have fundet.

Han gav os opgaver og meditationer, vi ikke ville have været foruden og han gav os muligheden for at flyve som en kondor.

Ugen bød også på et dejligt ophold i Den Hellige dal hos Bryan og Gabriel som ejede Green House www.thegreenhousperu.com - et paradis på jord. Her kunne vi rigtigt få hvilet ud efter nogle strabaserende dage.

Vi nåede også lige en pragtfuld dag sammen med Jamee Curtis www.perumisticotravel.net, som tog os med til Quillarumiyoc - et månetempel.

Her lavede vi en vidunderlig meditation og hun introducererde os til det at læse i Coca blade.

I den midterste uge deltog vi i en "Deepening the Munay-Ki" workshop arrangeret af Diane Dunn www.pazyluzperu.com - en workshop jeg første gang stiftede bekendskab med i sommeren 2009. Så for mig var det et dejligt gensyn med Q´ero shamanerne Fransisco og hans kone Juanita samt til de vidunderlige kraftsteder vi tog ud til - steder, hvor normale turister ikke har adgang.

Den sidste uge tilbragte vi ved Titicaca søen - moder søen, hvor vi var i gode hænder hos vores spirituelle ven og guide Edgar Apanza Frisancho www.edgaradventures.com. Edgar tog os med til Åndernes dal, hvor de af os, der turde, gik pumaens, slangens og kondorens vej frem til Aramu Muro - porten til den 5. dimension.  

Vi havde også en fantastisk 2 dages tur til Amantani, Taquile og Uros øerne. Vores sidste dag ved Titicaca søen - den 21 September forårs jævndøgn i Peru (efterårs jævndøgn i Danmark) tilbragte vi på Silustani, hvor vi havde flere meditationer - ikke mindst sammen med en lokal gruppe, som vi "tilfældigvis" mødte der.

Alt i alt en helt fantastisk, vidunderlig rejse - tak til alle medrejsende for at gøre denne tur mindeværdig.

bottom of page