top of page

Med Hjertehulen ønsker jeg at skabe et rum, hvor jeg i kærlighed, med tillid og omsorgsfuldhed kan hjælpe mennesker til at finde deres egen indre kraft og derved skabe større livsglæde og velvære for den enkelte.

Om mig:

Mit navn er Anne-Mette Hvid Mølkjær.

Jeg er født i 1955, er gift og har en baggrund som soldat og radiotelegrafist bag mig og har i de sidste mange år arbejdet indenfor staten.

Min interesse for personlig udvikling og den spirituelle esoteriske verden startede ved årtusindeskiftet.

I den forbindelse afsluttede jeg i år 2005 en uddannelse som Intuitiv Coach og Livsvejleder (en 2-årig psyko-spirituel uddannelse). Under mit uddannelsesforløb arbejdede jeg intenst med min egen personlige udvikling og har derved fået praktisk kendskab til en lang række terapeutiske metoder. 

Samme år var jeg på min første spirituelle rejse til Peru, hvor jeg fik kontakt med Universets Multideminsionelle Kærlige healings energi. 

Dette gjorde at jeg i 2006 først uddannede mig til Reiki Healer.

Siden hen har jeg studeret Andes (Inka) traditionens healings og energiarbejde under Juan Nuñez del Prado og er derved blevet Inka Healer.

I årene 2007, 2008, 2009 og 2011 har jeg herhjemme og i Peru studeret Munay-Ki og er blevet formidler heraf.  

I februar 2011 blev jeg uddannet og certificeret af Jonette Crowley til at formidle Soul-Body Fusion®.

I April 2011 blev jeg uddannet og certificeret til at formidle Reconnective Healing® af Eric Pearl og fulgte op med at tage The Reconnection® måneden efter.

I August 2013 fik jeg en overbygning til The Reconnection®

af Jette Terpner og har siden arbejdet som Multidimentionel Healer.

Siden min første rejse til Peru og Bolivia i 2005 har jeg foretaget yderligere tre rejser dertil, hvor jeg har været medarrangør og medvirkede som rejseleder på to af dem.

bottom of page