top of page

The Reconnection®:

Hvad er en personlig Reconnection®?

Oprindeligt var vi mennesker, via meridianbaner på vores krop, forbundet med de energilinier der via Sedona, pyramiderne, Stone Henge og Machu Picchu med flere omkranser jorden. Disse energilinier var skabt til at fortsætte ud i universet og forbinde os til det større net af energilinier der findes overalt i universet. Meridianbanerne på kroppen fungerede som kobling til dette net af høj frekvente vibrationer af lys, kærlighed og information. Med tiden mistede vi denne forbindelse. 

En Personlig Reconnection® skaber "nye" forbindelseslinier til dette net, som gør os i stand til at højne os til disse unikke højfrekvente vibrationelle niveauer og frekvenser til brug for healing og i sidste ende til vores evolution. Disse forbindelseslinier er en del af et parallel-dimensionelt kredsløbssystem, som trækker den grundlæggende energi til den fornyede funktion af den menneskelige krop.

En Personlig Reconnection®etablerer og aktiverer disse nye linier, som tillader udveksling af lys og information, genetablering af DNA strenge og reintegration af de "tråde" der forbinder os til samtidige hændelser eller parallelverdner af eksistens.

En Personlig Reconnection® er anderledes end selve healingen - omend der arbejdes med de samme højfrekvente vibrationer.

Genetableringen/En Personlig Reconnection® opleves af mange som en genfunden samklang med universet, som giver et skub fremad på ens udviklingsvej og skaber heraf ofte store forandringer i ens liv. Det kan føles som om alting begynder at falde på plads og giver en dybere mening. For nogle sker forandringerne med det samme, for andre over en tid. Der sker præcis lige det, du har brug for skal ske!  

En Personlig Reconnection® består af 2 sessioner der gives med max. 72 timers mellemrum - hver session varer ca. 1 time.

Det anbefales at du får 1-3 reconnective healinger før din Personlige Reconnection®.

Reconnective Healing® fører dig hinsides

al teknik, det er en ny tilstand af væren. Du bliver

Den Nye Healing Energi og den bliver dig.

- Og du er for evigt forandret.

- Eric Pearl The Personal Reconnection®

bottom of page