Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Multidimentionel Healing:

Oplev en healing hinsides alt du nogensinde har læst om, tænkt på eller drømt om.

Multidimentionel Healing er en ny og anderledes healings form, hvor jeg tager udgangspunkt i Den Ny Tids Healings Energi og de mange former for healings teknikker jeg har beskæftiget mig med igennem tiden.

Med Multidimentionel Healing bringes du i kontakt med et højfrekvent energivibration og din inderste essens. Dette foregår gennem en helt ny energimæssig båndbredde, og går hinsides almindelige kendte healings teknikker.

Med Multidimentionel Healing kan du bl.a. opnå følgende:

  • På det fysiske niveau genskabes og styrkes din krop helt ind i cellernes DNA.
  • På det mentale niveau styrkes og genskabes din koncentration og din evne til klarhed i mentale processer.
  • På det følelsesmæssige og spirituelle plan reetableres og styrkes din kontakt til dit formål med livet.

Hvordan foregår en session

En Multidimentionel Healing session foregår liggende på en briks fuldt påklædt og varer typisk en times tid og kan foregå uden fysisk berøring fra behandlerens side.

De fleste mærker typisk en varme/let kriblen, eller en let trækken i dele af kroppen. En Multidimentionel Healing session er i det hele taget meget behagelig. I nogle tilfælde er 1 healing session tilstrækkelig. I andre tilfælde er der behov for 3 sessioner. Disse gives typisk med få dages mellemrum, for at få det bedste resultat.

Ønsker du større harmoni, fysisk velvære, mentalt overskud og større kontakt med formålet med dit liv kan Multidimentionel Healing være noget for dig.

Er du blevet nysgerrig og vil du gerne bestille tid til en Multidimentionel Healing session, så læs mere under punkterne Priser og Praktiske oplysninger.  

0